Inspiratiebijeenkomst 30 november (afgelast vanwege coronaregels)

Boeren die meer willen weten over samenwerking met natuurorganisaties zijn welkom op 30 november op Landgoed Velhorst in Lochem (Gld.).

De bijeenkomst is een initiatief van stichting Natuurboer uit de Buurt. Biodiversiteit, natuurbeleving en vermarkting van producten in je eigen buurt of via de korte keten. Dat zijn de thema’s van een kennis- en inspiratietour die de Overijsselse stichting Natuurboer uit de Buurt organiseert. Doelgroep voor de bijeenkomsten zijn agrarische ondernemers die aandacht hebben voor biodiversiteit, natuurbeleving en/of afzet in de eigen buurt, of via de korte keten.
Op Landgoed Velhorst werken Natuurmonumenten, Landgoed Twickel en Vrienden van Velhorst samen aan een gezamenlijke missie: duurzaam agrarisch beheer op het landgoed voor een positief effect op de biodiversiteit, natuur en de producten. Dit gebeurt door mensen en maatschappij te betrekken, te verbinden en te inspireren. Landgoed Velhorst wil een voorbeeldbedrijf zijn voor duurzame landbouw.
Het programma:
13.30-13.50 uur Ontvangst met koffie en thee bij Landgoed Velhorst (Velhorst 6 in Lochem)
13.50-14.00 uur Welkom door bestuurslid Natuurboeren
14.00-14.30 uur Het verhaal van Velhorst – samenwerken op Landgoed Velhorst, door Winny van Buuren

14.30-14.45 uur Pauze
14.45-16.00 uur Rondleiding op het bedrijf: hoe de gezamenlijke doelen in de praktijk worden gebracht.
Vanaf 16.00 uur Borrel en napraten

Meer informatie en aanmelden.
Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Dan kunt u contact opnemen met Esther Graaskamp (graaskamp@natuurenplatteland.nl of 06-12889965). Deelname is gratis.

Informatie over Landgoed Velhorst: www.landgoedvelhorst.nl

Deel dit bericht op: Share on FacebookTweet about this on Twitter