Masterclass Korte Keten met korte-keten-goeroe Jan Willem van der Schans

Met korte keten-expert Jan Willem van der Schans houden we een vierdaagse Masterclass over afzet van producten in de korte keten. Boeren die hiermee aan de slag willen, kunnen meedoen.
De landbouw maakt grote veranderingen door. Het produceren voor de korte keten wordt steeds belangrijker en biedt kansen voor de toekomst.
Jij hebt een agrarisch bedrijf en bent al bezig in de korte keten, of denkt er over daar mee te beginnen. Dan is deze masterclass een kans om je activiteiten in de korte keten te verbeteren.
Met ondersteuning van dé expert in Nederland op het gebied van de korte keten, Jan Willem van der Schans, ga je in vier bijeenkomsten aan de slag met je eigen product(en) en je eigen vragen om die producten beter in de markt te zetten.

Wat wordt er van je verwacht
Belangrijk is een actieve houding waarin je ook van elkaar wilt leren en je ideeën wilt delen. Er zijn een paar opdrachten, waarbij je een interview houdt met een klant of afzetkanaal en een korte presentatie (pitch) geeft.

Over Jan Willem van der Schans:

Jan Willem van der Schans is bedrijfskundige en gespecialiseerd in de afzet van producten in de korte keten. Hij was verbonden aan de WUR en geeft nu als zelfstandig onderzoeker/ adviseur regelmatig masterclasses aan agrarische ondernemers die hun producten (willen) afzetten in de korte keten.
Voor wie zijn de bijeenkomsten?
Voor agrarische ondernemers die hun producten af (willen) zetten in de korte keten. Het maakt niet uit welk(e) product(en) je in de markt wilt zetten en of je een groot of klein volume wilt aanbieden. Als je er actief mee aan de slag wilt onder begeleiding van deze expert, dan ben je welkom.
Het aantal deelnemers is gemaximeerd, dus meld je zo snel mogelijk aan. Aanmelden kan t/m 31 januari aanstaande.

Data van de bijeenkomsten
Bijeenkomst 1 Maandag 6 februari 2023 van 10.00-16.00 uur
Bijeenkomst 2 Dinsdag 28 februari 2023 van 10.00-16.00 uur
Bijeenkomst 3 Dinsdag 21 maart 2023 van 10.00-16.00 uur
Bijeenkomst 4 Dinsdag 11 april 2023 van 10.00-16.00 uur

Het is van belang dat je alle data aanwezig kunt zijn. Indien gewenst kun je jezelf eenmalig laten vervangen door bijvoorbeeld je bedrijfsopvolger of partner. De bijeenkomsten worden gehouden op een centrale locatie in Salland en/of Twente, de exacte locaties volgen nog.
Kosten:
Van de deelnemers wordt een eigen bijdrage verwacht van €40,- per bedrijf voor de totale masterclass. In deze bijdrage zit inbegrepen: masterclass bestaande uit 4 bijeenkomsten en 1 digitaal persoonlijk overleg, thee, koffie en lunch bij alle bijeenkomsten.
Meer informatie en aanmelden:
Heb je vragen of wil je je aanmelden? Dan kun je contact opnemen met Esther Graaskamp (graaskamp@natuurenplatteland.nl of 06-12889965).

Deel dit bericht op: Share on FacebookTweet about this on Twitter